Zinzino BalanceOil

 

Vi reser runt i Sverige och föreläser om sambandet mellan inflammationer och fettsyrebalansen i kroppen. Inflammationer är grundorsaken till nästan alla våra välfärdssjukdomar och människor idag är tyvärr gravt inflammerade.

Fettsyrebalansens samband med inflammationer är ett område som sjukvården helt har missat vikten av och det skrivs i första hand ut läkemedel för att hålla symptomen i schack. I många fall har sjukvården tyvärr inte kunskapen och resurserna för att rätta till grundorsaken som handlar om fel fettsyrebalans i kroppen på grund av vår obalanserade kost.

Vi hjälper människor att ta blodtest som visar kroppens inflammatoriska status och vi arbetar med en balansolja som hjälper människor att gå från ett inflammatoriskt tillstånd i blodet till ett antiinflammatoriskt tillstånd på 120 dagar.

Vill du vara med på en gratis presentation?

Under våra presentationer går vi igenom de olika fettsyrornas egenskaper, fettsyrebalansens historia, skillnaden i inflammation mellan olika länder, samt håller en genomgång av de oberoende blodtester som visar kroppens inflammatoriska status och den skillnad som är möjlig att uppnå på 120 dagar med hjälp av balansojan. Vi reser även runt i Sverige och håller presentationer och håller även distanspresentationer över telefon. Vill du själv vara med på en presentation? Hör av dig till oss på info@balanceisjoy.com

 

För mer information kan du kika på Zinzinos hemsida.