Det uråldriga möter det nya.Regndroppstekniken är en avslappnade och väldoftande behandling med ekologiska, eteriska oljor mot rygg- och nackbesvär och influensor och som stärker immunförsvaret.

 

I en regndroppsmassage användes eteriska oljor av finaste kvalité från Young Living och appliceras på fötter med Vita Flex teknik. En teknik från munkarna  Tibet. Vi jobbar då med ryggradspunkter under fötterna.

Sedan appliceras oljorna på ryggen med 5 stegs fjäderstrykningar och massage. Tekniken kommer från Lakota indianerna.

 

Young Livings eteriska oljor som används i massagen dödar virus och bakterier, minskar inflammation, stärker immunförsvaret, lindrar andningsbesvär, minskar muskelspänningar, minskar matsmältningsbesvär, återställer balansen i kroppen system mm.

Man mår ofta oxå känslomässigt bättre av de väldoftande oljorna, som går ända in i hjärnan och cellerna där våra trauman finns lagrade.

 

Massagen kan även göras i förebyggande syfte för att stärka och bygga upp kroppens alla system. Stimulerar varje organ, muskel, ben mm på cellnivå genom oljorna.

Oljorna frigör kroppen från gifter och sjukdom och påverkar sinnet och känslorna.

 

Regndroppsmassage är en mjuk, lugnande och energigivande teknik som vitaliserar, balanserar, renar och förnyar kropp, sinne och ande genom dess avslappnade och lätta tekniker. Massagen framkallar elektrisk balansering och hjälper till att lösa många besvär som orsakas av obalanser i kroppen, särskilt i ryggraden.

 

En behandling tar ca 1 h.

 

Vi båda är utbildade regndroppsmassörer.