Skärmavbild 2016-02-22 kl. 18.16.30

 Jag heter Sophelia Korhonen och är född 1965. Jag, min man och våra tre tonåringar och tre katter bor i Vadstena i Östergötland. Jag är utbildad undersköterska.

 

Jag, min man och vår son fick vår Auratransformation™ i november 2013.

Efter Auratransformationen™ följde en tid av övergripande förändring för hela familjen. Det var väldigt efterlängtat, kraftfullt och läkande. Vi fick alla uppleva en verklig ihållande balans både i oss själva som individer och som hel familj. De förändringar och den snabba utvecklingen som följde efter Auratransformationen™ avgjorde att både jag och min man ville utbilda oss till Auraförmedlare™ för att kunna ge gåvan vidare till andra och till hela familjer.

Jag har eld som ledande element och har integrerat och balanserat alla fyra elementen i mitt system.

 

Jag har jobbat med min personlig utveckling i 30 års tid och jag har gått många kurser bla Mullingstorp och har en fyraårig terapeututbildning på Humaniversity i Holland. Jag har läkt på djupet och jag har mycket erfarenhet och verktyg till att läka starka känslomässiga blockeringar och energiladdningar.

 

Jag har jobbat intensivt med med mitt privata medberoende och har integrerat det jag lärt mig i mitt liv och vidare till alla i familjen. Barnen har tagit till sig många verktyg och tillsammans har vi skapat en trygg läkande omgivning där alla får ta plats. Hela familjen har även stor erfarenhet av emotionell utlevelse, öppna samtal både enskilt i familjen och med utomstående terapeuter.

 

Att bli färdig Auraförmedlare™ och att även kunna ge mina barn/tonåringar och andras barn/tonåringar balanseringar har gett fantastiska resultat och jag får ta del av en stor energiläkning och utveckling tillsammans med dom. Jag är väldigt tacksam för att kunna bidra med den här för mig fantastiska energibehandlingsformen.

 

Jag erbjuder Auratransformation™, Aurajustering™ och balanseringar och regndroppsmassage samt EFT.
Jag och min man kan även göra balanseringar tillsammans om behovet finns av extra mycket eld.

Har du frågor, funderingar eller vill boka tid hos mig så är du varmt välkommen att höra av dig.

 

Sophelia Korhonen
0702367213
sophelia@balanceisjoy.com
www.balanceisjoy.com

Vadstena/Östergötland

Jag heter Aamod Korhonen, född 1974 med elden som mitt ledande element.

Jag, min fru och vår son gjorde vår Auratransformation™ i november 2013 och det var bland det starkaste omvälvande förändring som vi upplevt. Både jag och min omgivning märkte skillnad på mig, kände mer livsglädje och var mer i balans än jag någonsin varit.

 

Jag har under mitt liv haft väldigt svårt att vara i kroppen och har sökt sinnesro i många år genom meditationer, kurser i personlig utveckling, Aikido, qigong, samtalsterapi och inom konsten.

Jag har varit aktiv missbrukare sen tidig ålder men slutat använda alkohol och substanser för många år sedan, jobbat i tolvstegsprogram i flera år. Trots alla ansträngningar hade jag ett stort lass med obalanser i min energi och “fick aldrig till det” i mitt liv.

Auratransformationen™ kom som en befrielse och det blev en början till en djup och bestående positiv förändring för mig i mitt liv, jag blev helt ärlig och sann mot mig själv och min omgivning, äntligen!

 

Jag har jobbat som frilandsfotograf i 20 års tid, konstnär, aikido instruktör, utbildad undersköterska och jobbat inom psykiatrin med psykiskt funktionshindrade personer, stödperson till missbrukare och kriminella och som stödperson till barn i låg och mellanstadiet med olika diagnoser.

 

Det som gläder mig väldigt mycket med den här behandlingsformen är att kunna ge balanseringar till mina barn och även andras barn. För där kan jag se så fantastiska resultat på kort tid. Dom är så mottagliga för den nya energin och dom berättar hur behagligt det är för dom att få sitta och bara ta emot energi och få balans i sitt system.

Jag önskar att nå ut speciellt till er som ibland kan känna hopplöshet till att hitta något som kan bidra till en permanent och bestående förändring.

Jag erbjuder Auratransformation™, Aurajustering™ och balanseringar samt regndroppsmassage samt EFT.
Skulle behovet finnas så kan jag och min fru ge balanseringar ihop för er som önskar extra boost av eld.

 

Hjärtligt välkommen att höra av dig till mig om tidsbokning eller frågor.

 

 

 

 

Aamod Korhonen
0722-01 11 42
aamod@balanceisjoy.com
www.balanceisjoy.com

Vadstena/Östergötland